Новини

Власне жіття та безпека вихованців

   Загальновідомо, що дитинство — унікальний період у житті людини, адже саме в цей час формується її здоров’я, відбувається становлення особистості. Досвід дитинства багато в чому визначає доросле життя людини. Дитина, її життя і здоров’я — найвища цінність держави. Тож захистити її від можливих небезпек і навчити безпечно взаємодіяти з довкіллям  (предметним, природним та соцільним) — одне з провідних завдань дошкільного підрозділу НВК №31.
   Щоб забезпечити гармонійний розвиток людини, потрібно з дошкільного віку формувати у дітей  усвідомлення цінності свого життя і здоров’я, бережного ставлення до власного здоров’я, вироблення стереотипів безпечної поведінки в довкіллі. Адже, проблема навчання  дітей правил особистої безпеки потребує уваги з боку дорослих: педагогів і батьків. Слушні та вчасні поради дорослих повинні допомогти дитині зберегти своє життя, зміцнити здоров’я, усвідомити, що грати можна не скрізь і що деякі заборони та правила – не примхи дорослих, а життєва необхідність.
   З метою формування у дітей свідомого ставлення до свого життя і здоров’я,  оволодіння життєвими навичками безпечної поведінки у повсякденному житті та при виникненні надзвичайних ситуацій з 23.11.2020р. по 27.11. 2020р. наші дошкільнята разом з педагогами експериментували, досліджували, знаходили відповіді на питання з даної теми.

Завжди будемо раді бачити Вас та Ваших дітей. Ми зробим усе, аби наші діти були щасливі.

Гарячі посилання

Наші підрозділи

Search