Новини

Мама року Хмельниччини 2021

21 травня у Хмельницькому відбулася урочиста церемонія нагородження Премії «Мама року Хмельниччини 2021».


Ми щиро вітаємо нашого директора, яка стала переможницею Премії «Мама року Хмельниччини 2021» в номінації «Народна любов»

Аллу Анатоліївну Кривак!


  Уже втретє в Хмельницькому проходить цей соціальний проєкт. Переможниць визначали у номінаціях - «Жінка року», «Жінка - хоробре серце», «Мама року». Ця подія об’єднала красивих, впевнених у собі, відчайдушних, сильних, цілеспрямованих та активних жінок. У кожної з них свій життєвий шлях та досвід. Однак усіх їх об’єднує найважливіше – материнство. Кожна з жінок – чудова мати, активна жінка та віддана дружина.

  Тематика цьогорічної премії стосувалася українського стилю та була присвячена 30-їй річниці Незалежності України. Загалом в проєкті брали участь 20 номінанток. Щорічно кількість номінанток збільшується і найбільше їх було представлено у номінації "Хоробре серце". Саме заради цієї номінації і була заснована дана Премія.

  У цій номінації можуть брати участь жінки, які виховують дітей з особливими потребами або ж перебувають у певному статусі самостійно та надихають інших своїм прикладом. Як розповіла голова та засновниця громадської організації "Бути жінкою", автор Премії "Мама року Хмельниччини" Тетяна Кріль, цьогоріч за номінанток голосували не лише усі бажаючі, але й професійне журі, яке складалося із 10 осіб із 5 регіонів України.

  Переможниці обиралися за двома критеріями, в деяких номінаціях думка журі та користувачів соцмереж співпали, а в деяких розділилися, а отримали нагороду «Мама року Хмельниччини»:


«Жінка року» - Олена Голяк;


«Жінка - хоробре серце» - Ольга Мазур;


«Мама року». Переможниця за рішенням журі - Олена Тертична.


«Народна любов» - Алла Кривак

Вітаємо всіх переможниць!

Завжди будемо раді бачити Вас та Ваших дітей. Ми зробим усе, аби наші діти були щасливі.

Гарячі посилання

Наші підрозділи

Search